En komikers uppväxt

Hej fina ni!

Då har även denna vecka och helg lidit mot sitt slut. Jag har haft en bra helg. Rätt lugn skulle jag säga. Det var igår som jag var till köpis en sväng för att jag skulle hämta ut en medicin som skulle ha kommit in, men det hade den inte gjort. Så det var lite typiskt. Vi misstänkte att det måste ha blivit något lagg på datorn då när apotekarn höll på och beställde den i fredags eftermiddag, men att de trodde det hade gått igenom. Det var mamma som då efter jobbet var så snäll och stannade och skulle hämta ut en ny styrka på hjärtmedicinen åt mig. Men den fanns inte hemma. Men vilket som så kom inte beställningen iväg som den skulle, så nu kommer jag få den på tisdag istället.

Men det var rätt jobbigt då igår på köpis, för det var så grymt mycket folk. Det blev bara mer och mer i alla fall undertiden vi var där. Det var verkligen sådär att man tappade suget till att gå och kika lite i butikerna när man ändå var där. Så vi gjorde det vi hade tänkt och sen åkte vi hem igen. Men det räckt kan jag säga, för jag blev väldigt trött efter det. De var sån himla hög ljudnivå pga allt folk och som bara skulle tränga sig fram. Jag tål inte riktigt sånt. Framförallt inte när det gäller folk som inte tar hänsyn när man t.ex. kommer i rullstol och försöker komma fram. Jag tycker det är så respektlöst. Men men, jag fick lite ärenden gjorda i alla fall så det var bra.

Annars idag har det varit rätt lugnt. Mormor och morfar kom på en snabbvisit och hälsade på idag på eftermiddagen. Det var mysigt. Roligt att träffa dem igen. Sen skulle dem bl.a. leverera ett litet bord som Anna ska ha i köket som morfar dessutom har gjort. Det var jättefint! Så han är riktigt duktig han min morfar!
Så när dem var här var vi hos mamma och pappa, fikade tillsammans. Sen kom även farmor och farfar förbi satt vi åt middag ihop alla tillsammans innan mormor och morfar skulle åka hem. Det var trevligt. Vi fick en jättegod kycklinggryta med ris som mamma hade lagat. Så det var gott!

Sen nu ikväll var jag, Jennifer, Anna och mamma på bio tillsammans. Det var trevligt. Vi var och såg En komikers uppväxt. Den var inte riktigt som jag hade tänkt mig, fast ändå helt okej. Man fick sig en liten tankeställare på hur barn egentligen kan bete sig mot varandra, även vuxna. Framförallt längre tillbaka i tiden, om man tänker då den utspelade sig. Men förutom bio och att jag var över hos mamma och pappa under eftermiddagen så har jag bara varit hemma idag. Men det har bara varit skönt.

Hoppas eran helg också har varit bra trots att det har varit riktigt trist väder med regn som bara vill tränga sig in och göra en dyngsur så fort man går utanför dörren! Nu ska jag försöka sova, godnatt på er! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229