En sån där mindre bra dag

Idag har det inte varit en sån bra dag. Den började med att jag vaknade med huvudvärk och sen har den mer eller mindre suttit i hela dagen, och nu under kvällen har den även blivit ännu värre. Men jag tror mycket av den beror eller kommer ifrån nacken, och ifrån gårdagen. Säkert pga att vi gjorde någonting precis hela tiden igår, vi hade knappt en lugn stund, så det kommer säkert efter.

Sen började det även igår med att det känns som att det ligger en del inflammationer i kroppen och bara väntar på att få bryta ut. Det känns lika idag, och förutom att det gör mer ont i kroppen så har jag känt mig lite stelare, segare och tröttare skulle jag säga. Det har inte blivit på något specifikt ställe än, utan det känns mer som att det ligger lite mer diffust i kroppen. Så jag får väl se om det bryter ut eller går tillbaka, det kan bara tiden utvisa. Jag hoppas på att det bara är en svacka just nu och att det går tillbaka, men som sagt det får jag se.
Men sen tror jag vädret också är en liten bidragande orsak, för det har blåst väldigt mycket dem senaste dagarna. Även om det inte har blåst så kallt så skiftar vädret hela tiden. Det kan aldrig bestämma sig. Och som jag säkert har sagt tidigare så är det något jag är väldigt känslig för och påverkas lätt av.

Så idag har det blivit väldigt lugnt. Jag var ut en sväng på eftermiddagen, har läst och ritat lite, tvättat, tittat på något serieavsnitt och lagat mat. Som sagt, väldigt lugnt.
Jag har mest varit ute i uterummet/hallen med skjutdörrarna uppe så det har i alla fall känts som att jag är ute fast man är inne. Så det var ändå skönt. Men annars har jag knappt orkat varit ute trots det fina vädret, förutom då jag och Lovisa var ute och gick. Det var i alla fall skönt, sen var det lite tråkigt att jag skulle må såhär idag, Men det är inte så mycket att göra åt det. Jag får hoppas på fler.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229