En solig lördag är aldrig fel

En solig lördag är aldrig fel trots att kroppen inte är riktigt på min sida idag. Idag känns den så himla tung och gör bara ont. Det känns precis som att det är fullt med inflammationer som härjar i kroppen. Så jag känner mig inte alls särskilt pigg, också har jag mått illa i stort sett hela förmiddagen. Jag vet dock inte vad det beror på.
Jag funderar på om det har något med antibiotikakuren att göra. Jag blev ju klar med den i förrgår, och den skulle ju vara starkare än dem andra som jag har fått tagit, så jag tänker om det kanske kommer efter. För jag har haft väldigt ont i magen dem senaste dagarna också, som magknip. Men man vet som sagt aldrig säkert eller varför. Men det vore inte så konstigt eftersom antibiotika brukar ju kunna ta hårt på magen.

Sen har jag ju fått bytt tillbaka till den andra sorten jag hade innan den här senaste kuren. Den tabletten jag bara skulle ta i låg dos en gång om dagen mot kvällen tills vidare. Så jag hoppas jag får sluta med den snart också, så jag blir fri från dessa antibiotikakurer någon gång.

Vilket som så har det hittills varit en väldigt lugn lördag. Jag va till Sandviken fram och tillbaka och fixa en grej på förmiddagen, annars har jag bara varit hemma. Just nu har jag och Agnes precis druckit lite kaffe och lyssnat på musik ute i hallen/uterummet. Sen är tanken att vi ska tvätta bilen och kanske gå ut på någon promenad. Men vi får se hur mycket jag orkar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229