En tur med Pink bubble party bilen

Godkväll fina ni!
Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har själv mått lite sådär pga olika saker så motivationen och tålamodet inte har varit den bästa, men jag tycker ändå att jag har haft en bra dag. Vid lunch idag så gjorde jag och Sara något riktigt roligt. Vi var till sjukhuset och mötte upp Malin (som är en av anordnarna för eventet) för att låna "Pink bubble party"-bilen en stund och se den live. Det var riktigt roligt att få se den och få åka i den.

Jag var bl.a. till Sandviken en sväng och visade bilen för mamma på hennes jobb, samt att jag mötte upp Elin (vän & assistent) så hon också fick se den. Så det var en extra rolig grej att ha inplanerat, än att det jämnt ska vara något sjukhusbesök eller liknande.

Annars idag har jag varit rätt produktiv. Jag har fått en del samtal gjorda som jag behövde ringa, så det var skönt. Jag pratade bl.a. med en sjuksköterska på reumatologen om att jag har så ont i revbensfästena/bröstbenen, så nu ska jag få komma till min reumatolog igen imorgon under ett snabbt besök. Sån himla tur och jag är så tacksam över att jag fick en tid så snabbt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229