En vecka sen kortisonsprutorna

Nu har det gått en vecka sedan jag fick kortisonsprutorna förra veckan. Veckan har varit rätt jobbig både psykiskt och fysiskt men det har i alla fall blivit bättre, även om jag tycker det har gått rätt sakta den här gången.
Men sen tycker jag inte det är helt bra än. Jag får nog ge det några dagar till skulle jag tro innan det är ännu bättre. Hoppas jag i alla fall.

Det är mitt långfinger som jag har ont i. Jag fick bl.a. en kortisonspruta där, och kanske om det började bli lite bättre efter någon dag. Men nu har det blivit sämre igen och låser sig, så jag vet inte vad det är. För den låste sig också i vissa lägen innan jag fick kortisonsprutan med. Men eftersom den var inflammerad så trodde han det berodde på det, så vi skulle avvakta. Och nu har det gått en vecka efteråt, men vi får väl se hur det ter sig.

Sen dem andra ställena som jag också fick sprutor på har också sakta blivit bättre, men det har gått lite trögt kan jag tycka. Jag vet inte om det beror på om jag hade gått med inflammationen länge eller vad som gör det. Men bättre är det i alla fall, och det är väl huvudsaken.

Gillar

Kommentarer