Ett litet tips!

Gokväll på Er!
Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit lite mer aktiv än vad dem senaste dagarna har varit. Sen helgen vet jag inte vad det har varit med mig, men jag har i princip varit liggandes. Jag har haft sådan huvudvärk, haft så ont i kroppen och varit så trött, så igår la jag mig faktiskt i sängen redan strax före nio på kvällen. Och det hör INTE till vanligheten när det gäller mig! Sen låg jag och småtittade på teven där i sovrummet istället.
Det var faktiskt riktigt skönt. Konstigt eller kanske mer tråkigt att man inte gör det oftare, för det är ett väldigt mysigt rum. Men oftast blir det ju att man hamnar i vardagsrummet i soffan framför teven. Men jag får väl försöka ändra på den vanan lite.

Annars idag har jag varit till nya Dollar Store som har öppnat i Hemlingby. Den var stor måste jag säga, och riktigt bra. Jag tror det ska vara en utav Sveriges största Dollar Store, om det inte t.o.m. är det. Vilket som så hade de ett väldigt bra utbud måste jag säga. Allt ifrån inredning till förbrukningsartiklar m.m. Så dit kan jag rekommendera er att åka.
Men passa på att åka under förmiddagen kanske nu i början när de är så pass nyöppnade, för det var mycket folk redan vid lunchtid när vi var där idag. Jag köpte bl.a. värmeljus (de har dem bästa enligt mig, som verkligen håller 8h som det står på förpackningen), några inredningssaker, hygiensaker m.m. Ett litet tips ifrån mig!

Sen efter att vi kom hem jag och Elin så har vi tittat på lite serie, jag har ritat, och sen har vi ätit tillsammans med mamma och pappa. Vi fick strömavbrott under eftermiddagen som höll i sig några timmar. Bl.a. över middagstid, så då köpte mamma med sig mat på hemvägen. För annars så hade jag planerat att jag skulle laga middag idag, men utan ström så blev det ju lite svårt.
Sen nu har vi nyligen satt oss i soffan, slappar lite och ska nog sätta igång ett serieavsnitt. Jag och Elin följer bl.a. en serie som heter Nikita, riktigt bra och spännande! Så det är ytterligare ett tips från mig till er som vill se en spännande serie. Sen ska jag även göra en till sak ikväll som jag har väntat LÄNGE på att få göra, men det tänkte jag berätta om i ett eget inlägg.

Imorse fick jag en tidig födelsedagspresent av henne (vilket hon absolut inte hade behövt göra!). Jag fick den här fina koppen från Arabia och som har en liten serie med olika muggar med Mumin motiv. Det var lite roligt att de just var en sån kopp för vi har en liten historia när det gäller dem. För jag har nämligen två sen tidigare.

Gillar

Kommentarer