Ett sent godmorgon måndag - V.9

Det hör inlägget skulle kommit till er redan igår på morgonen, men jag måste ha missat ”publicera” knappen. Men här kommer det i alla fall.

Hoppas ni har haft en bra helg! Min har inte varit särskilt bra, men det kommer vi till i ett annat inlägg som kommer handla mer om det. Men som sagt, hoppas er helg har varit bra!

Idag är det en spännande dag skulle jag nog kunna säga. Om man kan använda sig av just det ordet i det här sammanhanget. Jag tycker det låter lite konstigt, samtidigt som det faktiskt ska bli spännande, men framförallt skönt att få ett svar svart på vitt på en del saker.

Jag har väntat hela helgen kan man nog säga på att få veta just det här svaret. För just nu är de bara det jag vill, få ett svar och VETA helhetsbilden.
Halva svaret har jag redan från i fredags, eller det är ju ett helt svar det med. Men för mig blir det lite som ett halvt svar, eftersom ortopeden vill ha flera olika röntgenundersökningar som ortopeden sen sammanställer också får vi svaret därefter.

Den första röntgen jag gjorde i torsdags och som jag redan fått svar på, det var en röntgen där dem ville kolla och se hur vinkeln i hela benet/benen ser ut. De vill se hur pass ”rakt” mitt högra ben är. Sen nästan strax efter det, också i torsdags gjorde dem en MRT-röntgen (magnetkameraundersökning). Det var under samma dag. Där röntgade dem både höger knä och underbenet. Däremot hade det svaret inte hunnit kommit inför helgen, så det var bara det ena svaret jag fick, och sen gått och väntat på det andra över helgen.

Jag har tänkt att ni ska få en riktig uppdatering kring benet i ett inlägg, framförallt angående knät med svar ifrån undersökningarna och så. Men såklart efter att jag själv också har fått det.

Det är framförallt ronden jag är intresserad av idag. För det är då jag bl.a. ska få höra svaret ifrån MRT-röntgen jag gjorde förra veckan innan helgen. Det här svaret är något jag verkligen har gått och väntat på och vill veta, trots att det kanske inte är högst upp på priolistan för tillfället med foten. Men just höger foten och knät ett väldigt stort problem för mig. Det var ju därför jag var där från börja för att röntga det hela och göra undersökningarna så ortopeden kan göra en ”statusbedömning”.

Sen hade vi även en lös plan om eventuellt hemgång idag. Förutsatt såklart att allt har gått bra, och inte varit några direkta konstigheter under helgen. Tyvärr har jag haft en väldigt jobbig både fysiskt och psykiskt, men där får vi helt enkelt se hur dem tycker och ser på det hela.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229