Extra lugn helg

Den här helgen har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har faktiskt bara varit hemma och haft lite småpyssel för mig. Igår t.ex. så lagade vi mat, sorterade medicindosetter också var vi ut på en promenad efter lunchen. Det var riktigt skönt måste jag säga. Sen tittade vi lite på serie, hade lite storstädning i ett av mina skåp i köket där man bara brukar slänga in de mesta som man inte vet vart man ska göra av. Så det var skönt! Att få det i ordning gjort.

I lördags så hade jag väldigt ont i foten. Höger fot. Så vi tog det först väldigt lugnt på morgonen, gjorde frukost och hade det skönt framför Nyhetsmorgon. Det vad mysigt. Annars tog vi det överlag väldigt lugnt i lördags, hade bara lite småfix för oss.
Men under eftermiddagen kände jag mig väldigt trött och somnade till ganska ofta, men jag tror mycket av det beror på tröttheten. Säkert pga inflammationer i kroppen, för då brukar jag må så. Jag har ju känt mig lite piggare den senaste tiden sen jag bytte kortison, men nu har det börjat blivit eller har blivit en svacka dem senaste dagarna tillsammans med värken. Inte roligt alltså. Jag ska ringa till reuma idag så får vi se vad dem säger. Orkar inte med värken, den extra värken som bara ligger där och irriterar i bakhuvudet.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229