Familjehelg

Den här helgen har varit väldigt bra och trevlig. Det har varit en riktig familjehelg kan man säga. Det ända som saknades var Anna, min syster. I lördags kom hela släkten på mammas sida för att vi skulle fira mormor som fyllde 70 år. Det var väldigt trevligt, och det var roligt att träffa alla igen med tanke på att det var ett tag sedan, eftersom dem inte bor här i närheten. Vi åt god mat och fikade tillsammans, umgicks och hade det trevligt. Vi firande morfar lite också eftersom han fyller snart han med.

Sen igår så blev det lite kris bland assistenterna pga sjukdom så då fick jag vara med mina föräldrar en stund på eftermiddagen/kvällssidan. Så då var jag och mamma var till köpis en sväng, och gud va fint dem har gjort det med nya utbyggnaden. Det blev verkligen jättebra och fint. Ett riktigt lyft för Valbo köpcentrum. Trots att det blev lite kris med att ingen kunde jobba så var det ändå roligt att få vara lite och umgås bara mamma och jag. För nu var det ett tag sedan som vi åkte iväg och gjorde någonting bara hon och jag. Mamma var ute efter ett par svarta jeans, men tyvärr så hittade hon inte några som hon gillade. Men det var trevligt i alla fall.

Annars förutom att ungefär hela söndagen gick åt till att fira mormor och att jag var till köpis med mamma igår eftermiddag, så skjutsa och hämtade jag och Agnes mamma och pappa på ett annat födelsedagsfirande i lördags kväll. Det var roligt. Jag tycker det är väldigt mysigt att åka bil på kvällen när det är mörkt, så det var roligt. Så har min helg sett ut. Jag hoppas ni har haft en lika bra helg som mig! Kram

Vi alla kom nästan med på kortet där vi sitter runt bordet. Av någon anledning råka varken jag eller min kusin komma med på bilden hihi, men alla andra som var där kom i alla fall med.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229