Familjehelg är en av dom bästa!

Då var en ny vecka igång. Förra veckan var en jobbig vecka, men det har varit en bättre helg, så det har ändå varit skönt med tanke på allt som hänt. Det har varit en riktigt mysig familjehelg där alla varit samlade. En behövlig sådan.

Vi har umgåtts, ätit ihop, varit och hämtat Svante (i lördags) samt en hel del fokus kring honom m.m. Sen hade vi lite tacosmys på kvällen, Anna, Agnes och jag. Sen var även Anna och jag in till stan en snabbis igår (söndag) för några snabba ärenden som Anna behövde göra.
Sen var även mormor och morfar förbi och hälsade på i söndags. De firade mig lite eftersom jag fyller år på onsdag och Anna var hemma, så de skulle hinna träffa både henne och Svante. Det var trevligt och roligt att träffa dem igen.

Så allt som allt har det varit en rätt lugn helg, och det har varit roligt att få ha Anna hemma och fått umgåtts med henne. Men jag är glad över att få umgås några fler dagar med henne, eftersom jag följde med henne hem nu. Annars hade tiden gått alldeles för fort. Men helgen har i alla fall varit bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229