Farfar & sommarväder

Min start på veckan kan man nog sammanfatta som lugn men produktiv. Idag har jag haft en heldag hemma. Hemma var jag under helgen med, men det är ändå skönt dem dagar man bara kan spendera hemma också. Speciellt när jag vet att morgondagen kommer vara motsatsen, för då blir det inte att vara hemma så mycket.

Idag började jag med att försöka få tag på kuratorn (men det får jag fortsätta med imorgon), sen hade jag en telefontid med Endokrinläkaren. Sen vid lunchtid var jag över till farfar och åt lunch där för att göra honom lite sällskap undertiden farmor var borta på en grej. Jag tror inte jag har pratat så mycket om farfar, men han är inte så pigg i kroppen och behöver lite extra hjälp och så satt då var jag och Elin där ett tag. Det var trevligt. Det är verkligen roligt att ha dem så nära så man lätt kan träffas, prata och umgås med varann. Om de så bara är för en kvart. För de bor ju på övervåningen i samma hus som mina föräldrar. Det är som ett tvåfamiljshus som dem bor i. Pappas föräldrahem, och jag bor granne med dem. Så det är väldigt nära.

Annars förutom det har det varit en del fix hemma som att tvätta och städa lite. Jag har grejat en stund med en sak på datorn, och sen efter middagen tog vi en längre promenad ute i värmen och solskenet. Idag blåste det till och med varmt ute, riktigt skönt! Sen ser man riktigt nu hur gräset nästan blir grönare och träden och häckarna har börjat blomma mer för varje dag. Så nu står det nog inte på innan sommaren är här. Iallafall om det fortsätter i den här takten.

Under kvällen har vi lyssnat på lite podd ute i hallen där det känns som att man nästan sitter utomhus. Vi bäddade ut bäddsoffan som står där, så då blev det riktigt mysigt och skönt! Sen har vi också slötittat lite på tv, och nu ska vi gå och lägga oss. Hoppas ni haft en bra dag och bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229