Filurar lite

Nu vill jag bara att den här dagen ska gå så det kan bli tisdag någon gång så jag får träffa min Endokrinläkare. Det ska bli så skönt att äntligen få komma dit och förhoppningsvis få lite svar på saker och ting. Det räcker nu med denna ovisshet, jag vill ha SVAR (!!). Svårare än så är det, även fast det är betydligt svårare än vad det låter. För det blir svårt när det gäller så många symtom.

Jag är ledsen om ni kanske tycker det har blivit en del klagande kring mitt mående, men ärligt talat är det så mina dagar har sett ut nu den senaste tiden. Sammanfattningsvis väldigt tråkiga, och enformiga tillsammans med att jag inte heller mår bra, och eftersom jag skriver mycket om hur jag mår och vad som händer i mitt liv så är det ju klart det följer med. Alla har vi ju våra upp och nergångar, men jag hoppas såklart att jag får skriva om lite glatt mående snart.

Just nu försöker jag ärligt talat bara ta en dag i taget, och ibland även timme för timme för att orka. Hoppas ni får en bra måndag allihopa! Sen måste jag också säga att jag är väldigt glad över att det har tillkommit en hel del nya läsare. Det känns väldigt roligt, och jag hoppas ni fortsätter växa. Sen får ni såklart väldigt gärna skriva frågor om det är något ni undrar över, antingen här i kommentarsfältet eller direkt till mig på mailen kontakt@elinhellgren.se. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229