Fin bra dag trots nackvärk

Just nu ligger jag i sängen och tittar på "Johan Falk - alla råns moder" på tv. Jag tror jag har sett just den här filmen förut, men jag kommer inte ihåg exakt vad det är som händer. Men det är rätt skönt att bara ligga i sängen och titta på tv också, så man kan somna om man gör det.

Idag har jag i alla fall haft en bra dag förutom att jag har haft lite mer ont i nacken och en hel del huvudvärk. Över lunch och en stund både innan och efter så hade jag besök av Ellinor, en vän och tidigare assistent åt mig. Eller hon är fortfarande assistent, men hon är inte på schema längre utan vikarie. Men det var jätteroligt att träffa henne igen, för det var inte igår. Det var nog slutet av januari som jag träffade henne sist, så det var några veckor sedan, så det var trevligt.

Annars idag var jag iväg till stan en snabbis och ut på en promenad här hemma. Det var riktigt fint och skönt väder idag måste jag säga, så det var skönt. Att få känna lite vår nu efter all den här snön som kom nu under dem senaste dagarna. Annars har det varit en rätt lugn dag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229