Fin förmiddag & ont

Jag har fortfarande inte hört något ifrån reuma om någon tid till min reumatolog. Jag hoppas dem hör av sig snart, för ärligt talat så tycker jag värken i framförallt benen och ryggen blir nästan värre för varje dag. Det blir jobbigare att sitta och jobbigare att ligga, så det har varit att jag lär ändra läge betydligt oftare än vanligt idag. Så jag hoppas jag får höra av dem under de närmsta dagarna.

Idag har jag annars varit ute en sväng på förmiddagen. Vi tog en promenad upp till affären och vände bara (1km) o gick och tittade lite häromkring. Det var väldigt skönt ute, varken varmt eller kallt.
Men på något sett så märks de att det går mer och mer mot höst. Inte bara på vädret utan i allmänhet. Folk börjar göra sig redo för att börja skolan igen, kommer tillbaka från semestrarna, det börjar komma in mer och mer höstgrejer i butikerna m.m. Fast jag tycker det kan vara rätt skönt, jag gillar hösten. Det känns lite som en nystart på något sett. Det ända negativa är bara att jag brukar må sämre kring hösten och när den börjar. Det är ofta pga att vädret brukar skifta så mycket, och för att det sakta blir kallare. Men annars så gillar jag den.

Sen förutom promenaden så var farmor förbi en sväng på förmiddagen och hälsade på, så då satt vi och pratade en stund med henne. Sen förutom allt de vanliga med att göra sig i ordning så har jag lagat mat två gånger idag, läst en del och tvättat. Det var efter lunch jag fick riktigt ont i knäna, höfterna och ryggen så under eftermiddagen har jag behövt varva oftare med att sitta och ligga. Så då har de gått lite bättre. Men det känns lite läskigt att kroppen håller på som den gör, för vad beror det på?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229