Finaste Elin

Hej på Er! Hoppas det är bra med er alla!

För mig har senaste veckan varit väldigt händelserik. Det har hänt väldigt mycket. Mycket som varit jobbigt, men också rätt trevliga saker med. En sak som jag bl.a. syftar på är att jag hade sista dagen med en utav mina assistenter. Hon har varit hos mig i ganska precis tre år, men i torsdags hade hon sin sista arbetsdag för hon har fått jobb på annat håll.

Det är väldigt tråkigt, men jag förstår också att man vill prova på nya saker. Allt har sin tid. Men jag har istället vunnit en vän för livet. Hon var så gullig och hade köpt blommor och present till mig, som hon INTE hade behövt göra! Men dem var så himla fina blommorna och örhängena som jag fick. Finaste Elin ♡

Vi (jag, de andra assistenterna och familjen) hade ordnat med en överraskning/avtackningsfika för henne förra helgen, vilket var väldigt mysigt och trevligt! Det som var så roligt var att vi lyckades hålla det hemligt för henne, och det är inte det lättaste. För hon hade inte anat någonting heller. Så det var verkligen roligt att vi lyckades!
Vi hade ordnat med fika, och de andra assistenter som kunde komma kom, samt att vi hade gått ihop och fixat lite presenter till henne. Sen var även farmor och farfar, Anna och mamma också med och överraskade henne. Så det var roligt. Pappa var bortrest så precis.

Tyvärr missade jag ta lite bilder från just den dagen och fikat. Jag som annars brukar komma ihåg det. Så det var lite tråkigt. Men ni kan se på bilden nedanför vad fina blommorna var eller fortfarande är. Vi hade även middag och fika tillsammans jag, Elin, Anna, mamma och pappa i torsdags. Det var mysigt.

Men det kommer bli en rätt stor förändring nu här framöver med att vi inte kommer träffas sådär kontinuerligt varje vecka som vi har gjort. För det har vi ju ändå gjort nu under tre års tid.
Men som sagt, det är inte sista gången vi träffas, även om det nästan kändes som ett hejdå för livet. Men det är det INTE! Så tur är väl det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229