Finbesök & läsning

Hej vänner!

Då var det måndag igen och en ny vecka har börjat. Min dag har varit bra. Jag har bara varit hemma, men på eftermiddagen fick jag lite finbesök. Då kom nämligen fina Agnes och hennes dotter Ines och hälsade på. Det var så himla mysigt att träffa dem igen!
Det var någon vecka sedan nu, och det hinner ju hända så himla mycket. Ines hade både växt på längden och personlighetsmässigt med att man får mer respons när man pratar med henne osv. Verkligen så himla roligt att se! Och sen är hon ju så himla söt! Älskar hennes skratt när hon skrattar åt saker man gör!

Annars idag har det blivit lite fix hemma, och sen hade jag Anna här på middag. Jag hade lite taco-rester kvar från helgen som jag bjöd henne på. Så det var mysigt. Annars har det varit en rätt lugn dag överlag. Jag har försökt tagit det rätt lugnt i alla fall. Jag har inte känt mig riktigt tip top i kroppen om jag säger så.
Jag la mig faktiskt och läst lite i en bok efter att Agnes och Ines hade åkt och innan Anna kom hem. Det var längesen jag gjorde det sist, annars brukar jag oftast göra det i sängen precis innan jag ska sova. Men det var faktiskt rätt skönt. Just nu läser jag en bok som heter Världen utan dig skriven av Jill Santopolo. Den är rätt bra. Lättsam och lätt att hänga med i och det gillar jag. Annars tappar jag intresset, när det blir för rörigt och man hänger inte med i vad som händer. Men jag har nu kanske en tredjedel kvar utav den.

Jag har tänkt att jag ska börja försöka läsa lite mer. Jag hoppas jag lyckas, för jag tycker det är skönt när jag väl kommer in i det och hittar en bok jag gillar. För det är rätt rogivande ändå måste jag säga, och skönt att det inte innefattar någon skärm. För det blir det ändå så mycket av tycker jag, så det vore skönt att komma ifrån det.
Jag beställde faktiskt lite böcker här innan helgen som jag fick meddelande om idag att de hade kommit på posten. Så jag tänkte att jag skulle åka och hämta dem imorgon. Det blir lite spännande. Jag hoppas dem är bra, men det visar sig.
Ni får gärna tipsa om ni har några bra böcker ni tycker är värda att läsa. Nu ska jag försöka sova. Kram & godnatt!

Gillar

Kommentarer