Fix & trixdag hemma

Dem senaste dagarna har jag varit rätt mycket hemma, med en hel del fix och trix. Jag fick garderober ihop monterade och uppställda i slutet av förra veckan i nya hallen. Det var skönt, för det har inte varit ordning på länge.

Hallen är i alla fall så gott som helt klar nu förutom fasaden utanpå, så det är roligt och framförallt skönt. För jag gillar inte när det är rörigt. Som t.ex. all källsortering man har. Den är så jobbig, och svår att veta vart man ska göra av. Så den var nog skönast att få bort bakom garderobsdörren.

Annars i helgen så var jag en sväng till Rusta för att köpa lite saker till hallen. Bland annat några större mattor som jag ska ha/har under rullstolarna när man t.ex. har varit ute och kommer in o är blöt, samt lite galgar. Sen köpte jag även lite plastbackar som jag ska ha i garderoben och batterier till ljusen i granen.

Sen i söndags så tog jag in granen. Det är första gången jag har en riktig gran. Jag är egentligen allergisk, så vi har alltid haft en plastgran förutom förra året då vi hade en liten riktig gran hos mamma o pappa, och det gick bra. Så då tänkte jag att jag skulle testa det i år, men jag valde att ställa den där jag inte är så mycket förutom när jag äter och fikar. Så hittills har det gått rätt bra, i början kliade det rätt mycket i ansiktet o lite på kroppen. Så då ställde vi dit luftrenaren som jag annars brukar ha i vardagsrummet, så då har det känts lite bättre. Jag hoppas det fortsätter att gå bra bara.

Förutom det så har jag bakat lite knäck o kola, annars har det varit en väldigt lugn helg. För det har inte hänt så jättemycket.

Visst var det fina rosor också? Dem fick jag utav en av mina assistenter. Riktigt snällt och gulligt av henne måste jag säga!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229