Fjärde advent

Hej på Er såhär dan före dopparedagen!

Hoppas ni har det bra i snövädret. Visst är det mysigt att vi med stor säkerhet kommer få en vit julafton i år? Det hör ju verkligen till julen. Det bidrar i alla fall mycket till julkänslan tycker jag.

Idag har jag en dag då jag är med min familj utan assistent. Det är mysigt. Det är inte så ofta nuförtiden som det bara är vi, även om det inte gör något om min assistent också är med, för dem är en del av familjen dem med. Idag började jag, Anna, mamma och Julia (tills hennes buss skulle gå) med en mysig frukost ihop. Det är synd jag inte har någon bild ifrån det, men det var riktigt mysigt med adventsljusstakens alla ljus tända, lite julig frukost med julskinka och gröt och att bara umgås. En mysig start på dagen helt enkelt.

Sen efter det har jag och mamma städat en del. Städat ur badrumsskåpet, tvättat, bytt sängkläder, städat i köket m.m. Det är verkligen skönt att få ordning.
Just nu är jag med pappa. Jag har precis gjort lite cykling på motionscykeln för benen. Min fysioterapeut sa att jag skulle försöka träna mer bara rörelseträning nu över julledigheterna för att inte knät ska bli ännu mer irriterat i fästena, och för att motverka att det ska stelna och bli värre. Jag tänkte berätta mer om mitt sista sjukhusbesök nu innan jul som jag hade i fredags, och sen ringde även min reumatolog i fredags kväll. Så jag tänkte berätta om det i ett eget inlägg.

Sen sitter jag nu och skriver det här inlägget till er medan pappa håller på och jobbar lite. Han har varit ute och plogat idag, så då är det en del pappersarbete efter det. Sen verkar det vara något knas med en av maskinerna, så han håller på och undersöker vad det kan vara för fel. Anna och mamma är och handlar lite.
Sen lite senare efter att dem har kommit hem och så hade dem bestämt att vi skulle ha lite taco-mys. Det var inte alltför längesen vi åt tacos känns det som. Kanske inte ihop, men jag och Anna åt det inte alltför längesen i alla fall. Men det är tur det är gott och något man inte så lätt tröttnar på. Det kommer ju bli en hel del julmat sen, och som vi säkert kommer vara grymt trött på. Så då blir det bra med tacos idag.

Sen ikväll blir det adventsmys framför Bingolotto. Det ska bli mysigt. Då tycker jag det verkligen brukar kännas som att julafton är nära. Sen får vi se om det blir något bingo för någon av oss, men det visar sig.

Imorgon kommer vi börja julafton med julfrukost hemma hos mamma och pappa. Det brukar alltid vara så mysigt. Sen under dagen kommer min mormor och morfar, samt att farmor och farfar kommer ner och är med oss (mig, Anna, mamma och pappa) under julafton.
Sen kommer vi fira jul nr.2 med dem på pappas sida (samt Andreas och Victor) under annandag jul. De kommer också vara hemma hos mamma och pappa, men då blir vi några fler än vad vi blir imorgon.

Hoppas ni alla har haft och får en riktigt bra fjärde advent, och såklart får en riktigt mysig och trevlig julafton! Kram Elin ♡

Jag hade tyvärr ingen passande bild till det här inlägget, men här kommer en bild från förra året.

Gillar

Kommentarer

Karolina
,
Önskar dig med en bra och trevlig julafton❄️❤️! Kram Karolina
Elin Hellgren
,
Tack så mycket Karolina! God jul på dig! Kram Elin ♥️⭐️❄️