Fjärde advent & ändrade planer

Gokväll kära ni!

Hoppas er söndag, fjärde advent och helg har varit bra! Det har min varit. Väldigt lugn har den varit, men trevlig. Det har blivit en del film/serie, middag med Anna både igår och idag, jag har ritat en hel del och sen klippte och färgade mamma håret på mig idag.

Det var himla skönt, att äntligen få det fixat. För det var verkligen på tiden, dock är det väldigt tråkigt att jag har börjat lossa SÅ mycket hår. Jag tror det beror på någon av mina mediciner, att det är en biverkan. Fast jag vet inte säkert, men det stämmer in rätt bra på tiden då jag började ta bromsmedicinen (Xeljanz) och successivt har höjt den. Så det borde vara den tänker jag. Däremot finns det inte så mycket jag kan göra åt det.

Här ovanför kan ni se en bild över himlen när vi var påväg hem igen efter att vi hade varit påväg till Sara. Kolla så fint det var med alla färger. Dock var det väldigt svårt att få till en bra bild, men ni ser på ett ungefär hur det såg ut.


Idag skulle vi även ha åkt och firat Sara på eftermiddagen. Hon fyller år idag, men så ringer hon så precis när vi sitter i bilen påväg till henne och säger att Hannes hade kräkts och blivit dålig. Så tråkigt och jobbigt för honom stackarn. Precis såhär innan jul och allt, så snacka om otur. Så då vände vi i alla fall och åkte hem och fikade lite istället. Men vi håller tummarna för att det blir så lindrigt som det bara går, och att de andra klarar sig från att också bli sjuk! Men ett STORT GRATTIS till dig Sara på din födelsedag! Tråkigt att det blev som det blev, men det är sånt som händer. Vi får komma en annan dag istället och fira dig då istället!

Har ni gjort något speciellt såhär fjärde och sista advent? Har ni gjort dem sista julbestyren nu inför jul eller har ni någonting kvar? Jag har fortfarande att jag måste slå in paketen inför julklapps-spelen kvar, annars är de mesta fixat. Så det är skönt. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag och helg, så hörs vi vidare! KRAM

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229