Flygit iväg - RaceUp

Innehåller reklam för RaceUp.se

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Det har jag haft. Jag började dagen med att ringa reuma så jag skulle få en telefontid med en utav sköterskorna. Jag berättade läget med bl.a. knät att det är riktigt svullet och att min fysioterapeut tyckte att det behövde sprutas, samt revbensfästena/bröstkorgen och sjukt nog fick jag en tid redan imorgon till min reumatolog. Snacka om att man ska ha tur ibland. Jag trodde verkligen inte jag skulle kunna få komma redan som imorgon, så det var himla skönt! För då hinner jag förhoppningsvis bli bra tills nästa bassängträning nästa vecka. Men det ska bli skönt att få komma till han och få det ”fixat”, eftersom jag framförallt har så ont i knät.

Annars idag var jag och lämnade in min bil på service kring lunch. Det är verkligen skönt att det är gjort nu, för det krävs en del planering med hämtning osv. Sen var den så fin nu också, för pappa hjälpte mig att tvätta den igår kväll. Så nu skiner den som om den vore ny och är ny servad, härligt! Han är verkligen så snäll min pappa!

Han hjälpte även till och hämtade oss idag efter att jag hade lämnat in bilen på servicen, så efter det åkte vi till en butik där han skulle köpa några skruvar och därefter åkte vi till MAX och åt lunch. Det var himla trevligt. Sen efter det på vägen hem så åkte vi runt lite här kring byn. Han visade mig lite nya skogsvägar som jag kunde ta promenad på med rullstolen. Som skulle kunna fungera bra, för på många ställen är det så geggigt och svårt att komma fram på. Men nu har jag några "nya" ställen att prova gå på i alla fall.

Dagen har annars gått väldigt fort. Den har verkligen flyget förbi känns det som. Sen känns det som att vi har hunnit med så mycket idag. För sen när vi kom hem hann vi både fika en stund med pappa och farmor, och sen hjälpte jag pappa fixa en prislista/informationslapp till ett cross-stöd som han har uppfunnit. En kompis till honom ska stå på MC-mässa den 24-26 januari i Göteborg, och då ska dem bl.a. visa det här stödet (som även är en ramp och har miljöskydd). Men då hjälpte jag i alla fall han med det. Om ni vill få lite kort information om den så kan ni gå in på www.raceup.se, och sen finns det några videos på youtube, samt facebook om ni söker på RaceUp.

Sen har jag även hunnit duscha kroppen inför sprutorna imorgon, och städat. Jag hade även sådan tur att Anna och mamma hjälpte mig att hämta hem bilen ifrån servicen, vilket gjorde att jag inte behöver åka in ytterligare en gång och fixa med skjuts in. Så det var himla praktiskt att det kunde lösa sig så, när dem ändå var på väg hem från jobbet. Himla snällt av dem i alla fall!

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, KRAM!

Gillar

Kommentarer