Födelsedagsfirande - Anna 21 år

Den här helgen har det blivit mycket firande. Det började i fredags då vi firade min kusin William som tog studenten. Sen i lördags så kom mormor och morfar och hälsade på för att fira Anna lite i förskott, eftersom hon då skulle fylla år dagen därpå (alltså igår, söndag). Det var trevligt. Vi åt lunch ihop och sen fikade vi tårta (jag fick glass). Farmor och farfar var också med, så det var trevligt. Sen en liten stund efter det så ville Anna och farfar åka och köpa godis på Gävle Bro. Farfar hade aldrig varit där, och om man vill ha bra godis så kan jag rekommendera att åka dit. För det är ju roligare att äta gott/färskt godis om man ändå ska äta det, eftersom det inte händer alltför ofta.

Sen under söndagen så var det ju Annas riktiga födelsedag. Då hade vi lite större födelsedagsfirande. Det var dem flesta från släkten som kom och firade henne, samt några vänner till familjen. De passade på nu eftersom det blev att hon kom hem. För först trodde vi hon skulle bli kvar och jobba hemma i Umeå, men så visade det sig när hon fick schemat att hon var ledig så precis, så då passade hon på att åka hem så vi fick fira henne. Så nu har hon varit här sen i fredags, också har hon nyligen börjat åkt hemåt. Tiden har verkligen gått fort så det är tråkigt att det redan är måndag och hon har åkt. Men det har varit roligt att ha haft henne här.

Till oh med Harry var lite kalasfin.

Mamma är verkligen grym på att baka till födelsedagar. Riktigt duktig. Det är till och med svårt att stoppa henne ibland, men jag tror hon tycker det är lite roligt. Eller jag vet att hon tycker det.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229