Förändring pågång

Idag har jag haft en dag som det har varit ganska fullt upp, samtidigt som den stundvis har varit lugn. På förmiddagen gick dagen i ett kan man säga. Jag fixade och ringde samtal som behövde ringas, gjorde mig i ordning och duschade och sen åkte vi och handlade mat. Sen efter att vi kom hem igen gjorde vi lunch nästan på en gång, och sen tog jag det lite lugnare på eftermiddagen.

Så efter vi hade ätit så tog vi och drack lite kaffe i soffan ute i uterummet/hallen, och efter det la jag mig ner i soffan för att sträcka ut och avlasta ryggen, samt att jag la benen i högläge. Undertiden jag gjorde det så tog jag det mest lugnt och läste lite i min bok tills farmor kom förbi en sväng. Jag skulle hjälpa henne att beställa några saker på internet, så det gjorde jag.
Sen gjorde jag sån här ingefära shot. Jag gjorde det flera gånger under hösten/vintern som var, men sen kom jag av mig. Men så hade Agnes gjort det hemma hos sig igår så då blev jag sugen på att göra det igen jag med. Så det gjorde vi, och sen lagade vi middag. Till middag idag så stekte jag bara köttfärs och hade ris med sallad till. Det var gott.

Därefter var det tänkt att vi skulle gå ut och gå en sväng för att få lite frisk luft, men då kom vi på eller rättare sagt Agnes kom på en lysande ide med hur jag kunde möblera om mitt vardagsrum. Så då påbörjade vi det istället för att gå ut, samt lite rensning av en låda. Så då hade vi helt plötligt inte tid att gå ut, haha.
Men jag tror det kommer bli riktigt bra när jag är klar och vet hur jag vill att det ska se ut och så. För jag kommer behöva köpa någon typ av förvaring samt att jag skulle vilja ha något typ av vitrinskåp. Men som sagt, jag vet bara inte vad än. Men jag vet i alla fall vart jag vill ha soffan och att teve ska stå, så flytten av soffan påbörjade vi idag. Teven kanske vi gör imorgon, det beror på om pappa hinner få tag på en längre antennsladd. För annars kan jag inte titta på tv. Så jag tänker börja såhär så får vi se sen vad jag kommer fram till att göra. Men bra tror jag i alla fall det kommer bli. Det känns så.

Gillar

Kommentarer