Förnya sig lite

Hej på er och hej torsdag!

Igår hade jag en hel del planer och dagen gick verkligen i ett. Sen gick dagen lite bättre än vad jag trodde det skulle göra. Jag trodde det skulle bli en betydligt stressigare dag med full rulle, men det gick faktiskt över förväntan. Visst var det fullspäckat schema med saker som vi skulle på och göra, men det gick ändå i lugnt tempo tycker jag. Det blev inte så stressigt som jag trodde det skulle bli. Så det var skönt.

Inte nog med att jag var till sjukhuset två svänga, till Sandviken och åt lunch med mamma, och en snabbis in på köpis så hade jag och Elin en liten frisörsalong här hemma igår kväll. Hon både klippte och färgade håret på mig. Hon är inte utbildad frisör, men hon är väldigt duktig ändå!
Vi fräschade bl.a. på mitt hår med en toning, så nu är jag lite mörkare igen och det är SÅ skönt! För den tidigare hade gått ur en del, så det var rätt ljust. Sen var inte utväxten jättetydlig eftersom den är relativt i samma färg som min egna hårfärg, men det blev ändå en skillnad tycker jag. Speciellt på längderna och när man får klippa bort det som är slitet.

Den känslan är så underbar. Nyklippt och nyfärgat hår är verkligen så skönt. Det blir så lent och känns så mycket fräschare. Så ett stort tack igen till Elin som hjälpte mig med det!

Hoppas ni också får en bra torsdag! Det ska jag försöka ha. Jag har hittills tagit det rätt lugnt och ska strax äta lite lunch. Sen ska jag till sjukhuset en sväng i eftermiddag, men förutom det så blir det nog en lugn kväll.

Mycket snö har det kommit också och fortsätter komma. Så vi får se hur det här slutar. Jag tycker det är rätt mysigt med mycket snö, och skönt att det blir så mycket ljusare. Men sen är det ju den lilla nackdelen att det blir väldigt jobbigt med all snö när man är rullstolsbunden. Det blir svårt att komma fram och det hamnar mycket snö överallt. Men det är som det är. Snart tycker jag i alla fall det räcker med snö, men vi får se vad vädret tycker.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229