Första doppet - bättre sent än aldrig

Nu har det varit lite dålig update här dem senaste dagarna, men ärligt så har inte riktigt orken funnits där. Jag vet inte riktigt vad det varit med mig, men jag har inte känt mig helt hundra om jag säger så, och gör det inte riktigt än heller. Jag tror vädret har påverkat mycket, för här har det regnat väldigt mycket dem senaste dagarna och som ni vet så är jag ju lite av en vädergumma och känner av det mesta. Men det är som det är. Det är bara att hänga med. Sen började det nyss regna här nu igen, och då är vi nu inne på tredje dagen med regn. Inte helt roligt om jag säger så.
Jag har haft väldigt ont dem senaste dagarna. Jag tog ju min Cosentyx spruta (bromsmedicin) i torsdags, men jag tycker nog inte att jag har märkt av någon förändring än så länge. Jag har fortfarande lika ont i kroppen, är stel och benen vill inte riktigt bära eller kännas lika lätta. Jag vet inte hur jag ska förklara, men förutom värken så är det nog under förflyttningarna som det märks mest att jag har blivit sämre. Jag hoppas bara på att det ska börja vända snart till det bättre, annars är det nog lite som jag anat att helt enkelt är påväg in i en lite sämre period när det gäller lederna. Det visar sig.

Torsdag: I torsdags så badade jag i alla fall första gången för i år. Det var riktigt skönt. Det kändes precis som sommar, och vi ( jag och pappa) var faktiskt i mamma och pappas pool en bra stund. Jag badade med pappa och sen kom även farfar och ville bada. Det var roligt, och lite otippat för farfar burkar inte vilja bada. Men det var roligt att han ville det då.

Sen har det ju inte riktigt funnits ett så bra badväder i år, inte så pass att vi har hållit poolen varm under hela sommaren (vi har så vi kan värma upp den). Men då hade pappa gjort det i alla fall till i torsdags så då låg det på ca 28°C i poolen. Det var riktigt skönt. Och det var skönt att jag i alla fall hann med en badning i år. Sen vet man ju inte om det kommer komma några fler tillfällen. Jag hoppas på det samtidigt som jag inte tror det.
Sen är det faktiskt lite tråkigt att det inte har varit fler fina dagar i sträck så vi har kunnat haft den mer uppvärmd. Men det är också lite svårt att hålla den varm för bara en eftermiddag eller förmiddag då och då. Då blir det i stället att man inte värmer upp den.
Sen är det bara i stort sett hos mamma och pappas i deras pool som jag kan bada, eftersom den går att värma upp och jag kan lätt komma i den tack vare den där liften pappa gjorde. För sen är ju jag rätt känslig jag också när det gäller att bada om det är för kallt, för det gillar inte min kropp kan jag ju säga, så det undviker jag. Men det var i alla fall skönt att bada.

Fredag: Sen i fredags så åkte jag, Lovisa och mamma en sväng till köpis (valbo köpcentrum) och kikade lite, samt att jag bytte storlek på en kjol jag köpte när jag var på stan med Agnes häromdagen. Det skulle regna i princip hela dagen i fredags enligt vädret så då passade vi på att åka dit en sväng tillsammans efter lunchen. Sen blev det faktiskt en snabbis till stan med på vägen hem, för jag lärde in på ett apoteket där på nian och hämta ut medicin som jag hade beställt. Men det gick bra, förutom att det var en väldigt seg kvinna som stod och delade ut medicinen. Så det var lite segt, för då ville vi bara hem. Men annars gick det bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229