Första helgen i januari

Hej på er!

Hur har er helg varit? Min har varit väldigt trevlig även fast jag inte mått som bäst. I lördags så kom mormor och morfar på eftermiddagen. De sov även kvar hos mina föräldrar till söndagen. Så det var väldigt trevligt, för det var roligt att träffa dem igen. Egentligen skulle dem ha kommit på annandag jul, men då blev de sjuka så vi kunde inte träffas. Därför fick det bli nu i helgen istället. Vi hade som ett litet sent julfirande kan man säga. Men det var inte med någon julmat eller så, och tur var väl det för det kände jag mig riktigt trött på. Istället åt vi toast skagen till förrätt, köttgryta (kalops) och potatis till varmrätt och sen chokladmousse med hallon och grädde till efterrätt. Det var jättegott. Mamma är alltid så duktig på att laga mat. Farmor och farfar var också med och åt samt umgicks, så det var en jättemysig kväll. Annars hände det inte så mycket under lördagen.

I söndags var jag över en stund efter frukost till mina föräldrar och prata lite med mormor och morfar samt mamma och pappa innan mormor och morfar skulle åka hem. Efter det gick jag och Nathalie över till mig för att städa bort julen. Jag var riktigt trött nu på att se alla tomtar och allt rött, så det blev dags att det fick åka in i förrådet igen för den här gången. Så det var skönt! Annars i år tycker jag inte man har haft någon direkt julkänsla överhuvudtaget. Det var typ på julafton, annars tycker jag inte det har känt så ”juligt”, eller hur man ska säga. Men oavsett om det har känt som jul eller inte så är den förbi nu. Helt och hållet.

Sen på eftermiddagen i söndags så hörde Elin av sig spontant och undrade om hon kunde komma förbi en sväng och hälsa på. Det var jättetrevligt att få träffa henne igen. Vi fick prata ikapp lite om saker som hänt sen sist, så det var verkligen roligt! Jag hoppas det blir snart igen.

Så har min helg sett ut. Väldigt lugn överlag måste jag säga, så det har varit skönt! Framförallt eftersom jag fortfarande inte känner mig särskilt pigg. Jag hoppas er helg har varit bra, KRAM!

Gillar

Kommentarer

anita
,
Tack för trevligt "julfirannde" i efterskott.
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack själv! Kram 🤗
nouw.com/elinnhellgren
anita
IP: 82.99.3.229