Första introduktionsdagen avklarad

Vad fort den här dagen har gått. I alla fall tiden vi hade introduktion mellan kl.08-15. Den har bara flugit förbi. Men det kan nog också ha och göra med att vi har hunnit med en hel del saker idag. Först var vi till sjukhuset och tog prover. Det var en del som behövde tas idag. Det var bl.a. ett prov för att se om jag fortfarande har UVI:n, så de svaret skulle till Bollnäs. Sen var det prover inför mitt läkarbesök på reumatologen på fredag. Då ska jag äntligen få träffa min reumatolog som är i tjänst när han är på reumatologen, så det känns bra. För det behövs nu! Kroppen är inte bra..

Sen efter provtagningen så var jag till apoteket och hämtade ut lite medicin, samt att jag gick förbi smärtmottagningen för att be om två nya recept på två olika mediciner som var slut. Så det var skönt att få det gjort. Därefter åkte vi till polisen för att hämta ut mitt nya pass som var färdigt. Så nu är det också klart och jag är redo för att kunna åka utomlands i höst. Check på den! Så det var skönt. Sen på hemvägen efter det så stannade vi bara till en snabbis och hämtade ut ett paket på posten som hade kommit. Det var lite hårgrejer.

Sen blev det lite lunch och en promenad, annars hände det inte direkt någonting spännande resten av tiden. Men fy vad många ormar vi såg idag när vi gick den "gamla vanliga" rundan som vi brukar gå på ca 2,5 km. Vi skulle träna lite med elrullstolen ifall hon som gick introduktion idag skulle behöva köra mig i den. Dock var de flesta väldigt platta och ej levande förutom 1-2 st, men ändå. De är så äckliga, och lättare gör det ju inte att man har en fobi från helvete. Usch, det är nästan så det blir jobbigt. Eller det är jobbigt, för jag hatar verkligen dem där djuren. Jag har så svårt för dem. Så idag var det inte så roligt med promenad, och det blåste en hel del. Men annars gick det bra. Det var inga problem.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229