Första juni - sommar

Gokväll på er!

Då var det dags för en ny vecka och månad. Jag tycker det är rätt skönt med måndagar. Det känns alltid lite som en nystart. Ni förstår säkert vad jag menar. Brukar ni också känna så?

Idag har det verkligen känts som sommar. Det har ju varit fint väder i några dagar nu, men idag kändes det verkligen som att sommaren är här. Det var även första dagen jag tog fram shorts, och då känns det som att sommar är här. Sen brukar det såklart kunna vända fort, men det ser i alla fall lovande ut.

Idag har vi haft projekt vattning (som varje dag nuförtiden haha), och projekt rensa stenläggningen. Det var gången upp till växthuset från min hall. Det blev verkligen så fint. Sen sopade vi även rent lite nere vid min nya planterings hörna jag ska börja fixa vid. Pappa satte upp bänken och hyllan i helgen, men jag har inga saker där än. Däremot gjorde vi lite fint runtomkring till att börja med. Resten får komma allt eftersom.

Sen hade det varit så roligt om ni hade hunnit sett den första hyllan som pappa satte upp. Han var så stolt över den, men tyvärr hann han ta ner den innan jag hann ta ett kort. För den var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Så där fick vi oss båda ett gott skratt.

Annars idag har vi varit ute i princip hela dagen. Sen åt jag även middag med Anna. Det var mysigt. Vi satt ute på min altan.

Här är två av alla tomatplantor och sorter jag har. De har inte hunnit blivit jättestora, men de växer så de knakar. Jag tror i alla fall dem här var väldigt glad över att få komma i en större kruka.Totalt har jag 5 olika sorter.

Hoppas ni också har haft en bra dag, nu ska jag försöka sova. Godnatt, KRAM!

Gillar

Kommentarer