Fortsätter kämpa - bland det sjukaste jag varit med om

Både igår och i förrgår, framförallt i förrgår (fredag) var det en jobbig dag. Den var inte lätt. Jag nämnde det lite lätt i mitt tidigare inlägg och tänker inte gå så invecklat in på det heller, men jag behöver bara säga magen. Herregud vad magen kan påverka ens hela mående om den inte fungerar som den ska. Det är verkligen inte att leka med!

Både i fredags och igår var det två dagar som i princip bara gick i ett. I fredags var det saker jag skulle på hit och dit samt fixa, dock lite lugnare igår när det var lördag. Men det var bara skönt. I fredags var det t.o.m. att vi inte riktigt hann med det vi hade tänkt. Men så är det, här inträffar det saker hela tiden. Sen orkade jag inte med allt som var tänkt heller. För det är ju såklart kroppen som avgör allt vad det är den orkar med och inte. Det är bara att försöka lyssna.

Men i både torsdags o fredags fick jag börja med att tvinga i mig ytterligare olika sjuka mängder medel för att försöka få igång min mage. Det var ingen höjdare. Ni som också har ätit mycket smärtmediciner känner nog igen er (!?). För det är det i stort sett på alla mediciner, en biverkan till förstoppning. Ja ni vet nog vad jag pratar om. Men det som nu har hänt måste nog ändå vara något utöver det vanliga. Det känns lite så.

För det första är det ju lite tabubelagt att ens prata om sina toabesök/vanor och att det är lite pinsamt osv, trots att det är något som vi alla människor gör. För annars, om inte det fungerar kan man ju bli riktigt jäkla sjuk. Så det är inte heller att leka med. Men när det gäller mig verkar det som att jag har fått ett sånt himla smärtgenombrott i kroppen (framförallt i vänster underben) att kroppen har tappat allt helt. Den vet ingenting längre kring hur den ska hantera allt. Varken värken, sömnen eller magen. Vilket jag personligen tycker känns rätt läskigt, samtidigt som det ändå känns tryggt att jag är här och att dem har ”koll” på mig.

Men något som är något av det sjukaste jag varit med om är att i stort sett ingenting som vi har testat för att få igång magen igen fungerar inte. Kanske ytterst lite vissa stunder, men inget annat. OCH då har vi nog testat ALLT som går att testa här! Vi har testat saker som jag inte ens visste fanns, och då menar jag läkemedelsmässigt. Eller egentligen inte bara det heller utan det är katrinplommonjuice, kiwi och dricka vatten/vätska så mycket som det bara går.

Sen bara för att nämna en av alla grejer, jag har ALDRIG druckit och tagit så många movicol-påsar (laxerande pulverpåsar) både under ett och samma tillfälle, samt under en och samma dag. Hör på det här, jag har alltså fått tagit både 2 påse på morgonen, 2 påsar mitt på dagen och 4 påsar på kvällen. Det var alltså bara i onsdags. Sen i torsdags fick jag ta 2 påsar på morgonen, 2 påsar mitt på dagen och 8 påsar på kvällen. Därefter nu i både fredags och lördags har jag fått tagit 16 st påsar totalt under dagen (8 påsar på morgonen och 8 påsar på kvällen i fredags), och sen igår (lördag) fick jag ta 8 påsar på morgonen, 3 påsar mitt på dagen och 4 påsar tror jag på kvällen.

Helt sjukt vilket som, för förut innan det här hände och då under den tiden när jag också tog sådana här typer av mediciner så hade jag inte alls samma typer av besvär. Utan då klarade jag mig på BARA en påse om dagen. Så snacka om förändring.

Då ska jag också tillägga att det här bara är en liten del av allt vi provat för att få igång allting. Men jag fortsätter och kämpar på. Tillslut ska det väl gå. Men jag säger bara det, var GLAD om magen fungerar bra för er, för annars blir det fort ett helvete på princip alla plan i ens mående. Så det ska man inte underskatta ska jag lova er!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229