Fotvård & Arbetsterapin x2

Idag blev det en förmiddag på sjukhuset. Först var jag på fotvård och därefter till arbetsterapin. Båda besöken gick bra. På arbetsterapin fick jag först träffa hon som hjälpt mig fixa med ett alternativ till stödstrumpa, eftersom jag inte kan ha det pga att värken blir för jobbig. Jag skulle behöva något som kan hjälpa till att hålla ner svullnaden lite, så då fick jag komma till den här tjejen som hjälpt mig med det här stödet.

Så idag fick jag hämta stödbandaget (eller vad vi ska kalla det) för att prova det hemma en period. Det ska bli spännande, och jag hoppas det kan vara till någon hjälp. I alla fall vara något att ta till när det blir som jobbigast.

Efter det besöket hade jag också sådan tur att jag fick träffa min andra arbetsterapeut, hon jag träffar mest i vanliga fall och som kollar det reumatiska kring händerna. Hon ville förbereda och göra en liten mall av min hand till viloskenan hon ska göra på måndag.
Hon passade även på och kollade lite snabbt på handen, och hon misstänker att jag nog kan ha inflammation i sträcksenorna (senorna som går över handryggen). Det har jag också misstänkt eftersom det har blivit fler fingrar drabbade. Hon ska i alla fall kolla lite nogare på måndag, och sen kommer hon prata med min reumatolog sa hon. Så det blir bra. För det blir verkligen sämre och sämre för varje dag nu. Det är snudd på att jag tycker det är lite läskigt och frustrerande att det går så fort.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229