Fotvård & provtagning

Nu har jag varit hemma en liten stund efter en förmiddag på sjukhuset. Först var jag upp till reuma och hämtade provremisser så jag kunde ta blodproverna inför läkarbesöket nästa vecka. Sen var jag till fotvården och fick fotvård. Det gick bra. Det är skönt att få hjälp med det, med tanke på att det inte är helt lätt att få det bra med naglarna, eftersom jag ofta sväller så mycket om fötterna. Men det har blivit bättre sen jag började gå dit i alla fall, så det är bra.
Sen när det var klart där gick vi raka vägen till provtagningen/labb för att ta proverna. Det gick också bra, så det var inga problem. Och sen sist men inte minst så skulle jag till Apoteket för att hämta ut medicin som jag hade beställt innan vi kunde åka hem. Det gick i alla fall ganska fort eftersom allt var beställt och klart, så det var skönt. Speciellt eftersom vi var så hungriga och bara ville hem efter provtagningen.

Hem och äta lunch och nu har jag precis lagt mig i soffan och sträcker ut ryggen. Det gör så ont när jag har suttit en längre stund, så då är det verkligen skönt att få lägga sig ner och avlasta ryggen och höfterna en stund.
Sen blev det riktigt tråkigt väder också. Regn. Jag tycker det räcker med regn och den här typen av väder. Det känns så tydligt i kroppen, så jag tycker helt enkelt det räcker. Det började komma små droppar precis när vi skulle gå till bilen då vi skulle åka till sjukhuset, och sen har det bara ökat. Så vi får väl se hur länge det håller i sig. Det har ju varit skönt att kunna gå ut en sväng sen om det blir uppehåll, men vi får se. Det gick bra på sjukhuset i alla fall, så det var skönt!

Gillar

Kommentarer