Fraktur?

I torsdags när jag skulle gå och lägga mig så hade jag jätteont över fotryggen på min högra fot, min sämsta fot. Och det var inte heller så konstigt, för jag var alldeles blå under strumpan. Första tanken var fraktur eller spricka, men jag kunde inte komma på hur jag i så fall skulle ha fått den.. Men så kom jag på att jag hade råkat slagit i fotplattan rätt rejält på morgonen rakt där över, så det måste ha varit av det jag har blivit blå, öm och svullen.

Men sen tänkte jag inte så mycket mer på det förutom att jag har ont, och det brukar inte vara ett så gott tecken när jag tänker tillbaka på tidigare sprickor eller frakturer jag fått. Sen blir jag bara så less och irriterad på mig själv att jag råkade göra det, och precis nu när jag alldeles nyss har blivit färdigbehandlad med Forsteo. Sprutan jag fått för att stärka skelettet. Sen blir jag lite fundersam om det verkligen kan vara det, eller om jag fortfarande kan få sprickor/frakturer så lätt? Trots att jag precis nu är klart med sprutan. För egentligen vet jag ju inte än hur pass stor effekt den behandlingen har givit. Vilket som så känns det ju inte heller så roligt om det skulle vara en spricka eller fraktur, med tanke på att jag som sagt precis är färdig med sprutbehandlingen.

Jag tänkte i alla fall avvakta nu över helgen och se hur det utvecklas, för att sen se om jag kanske måste åka in för att få göra en röntgen och i alla fall kolla så det inte är en spricka/fraktur trots allt. Men det enda jag vet just nu är i alla fall att det gör väldigt ont, och jag har lärt mig att om det gör väldigt ont trots mina smärtmediciner så är det nog idé att få göra en koll ändå. Men vi får se på måndag hur jag gör och hur det känns.

Gillar

Kommentarer