Fredag & bildrensning

Hej fredag och på er!
Idag började dagen med att pappa kom förbi en sväng ganska precis efter att jag hade gått upp imorse. Det var kring åtta/halv nio tiden. Så han satt och umgicks lite med mig och Sara imorse medan vi åt frukost innan han gick ut och jobbade igen. Han håller på och byter tak på uthusen här på gården, så han hade en lite paus när han var till mig. Men det var trevligt, för det är inte varje dag vi sitter ner så och umgås. Även om det händer då och då.
Vi pratade även lite om imorgon. Jag ska vara med mamma och pappa imorgon, alltså jag har ingen assistent och då tänkte vi om vi skulle ha åkt iväg lite med husbilen deras. Så eventuellt ska vi göra det. Det skulle vara roligt, men det visar sig.

Annars idag har det varit ännu en väldigt lugn hemmadag. Det är skönt att bara vara hemma när jag inte har så mycket energi, utan bara ta dagen lite som den kommer. En sak jag dock har hållit på och bråkat med är min telefon. Den vill bara haka upp sig hela tiden, så jag har gjort ett försök nu med att spara över bilder så jag kan radera dem från själva telefon, för att på det sättet kanske få telefonen lite piggare. Jag hoppas det ska fungera, för jag hade väldigt många bilder. Dock verkar det inte ha gjort så stor skillnad hittills.. Men vi får se.

Det tråkiga är bara att jag blir så irriterad och frustrerad när elektronik ska krångla. Det ska bara fungera enligt mig.
Men om ni skulle ha några förslag på hur man kan få en Iphone piggare så den slutar haka upp sig hela tiden så får ni jättegärna komma med dem. De är mer än välkomna!

Hoppas ni har en bra fredag och får en riktigt trevlig helg! Kram
När jag rensade bland mina bilder hittade jag bl.a. den här söta bilden på Harry som lite bebis. Jag hade precis får hem honom. Det känns nästan lite overkligt att det är just han. Helt sjukt att han var så liten. Min lilla bebis-Harry.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229