Fruktstund

Aldrig fel med lite fruktstund och några avsnitt av ”Lailaland”. Det är så himla skönt att kunna ligga ute i hallen på bäddsoffan med skjutdörrarna öppna så det känns som att man är utomhus fast man är inne. Idag har jag bara varit hemma, men det har varit full fart ändå. På morgonen började jag med att ringa några samtal till sjukhuset. Först ringde jag till kuratorn för att byta tid, för tiden jag hade dit är precis samtidigt då jag fick tid för stötvågsbehandlingen nästa vecka. Så typiskt att de skulle krocka. Men jag hade tur att jag kunde få en ny tid redan veckan därpå och inte behövde vänta ännu längre. För de har hänt förut.

Sen ringde jag även till reumatologen om mitt långfinger. Men där var det svårare att få en tid. Där fick jag vänta ända till fredag nästa vecka för en kortisonspruta. Det känns grymt länge, för fingret är så svullet just nu. Jag tror nästan jag aldrig varit med om att de varit så svullet förut. Så det kommer nog bli rätt jobbigt, trots att det ”bara” är ett finger. Men vad ska man göra!? Det fanns bara den tiden som var tidigast så då är det bara att ta den och stå ut.

Annars idag har det blivit en hel del städning och sånt fix som man kanske inte gör varje dag och tar sig tid till. Så det har varit skönt. Sen om en stund ska jag åka till tågstationen och hämta A som ska vara här några dagar. Sen åker vi tillsammans till Stockholm på fredag. Så det ska bli väldigt roligt.

Gillar

Kommentarer