Frustrerande situation

Hej fina ni!

De senaste dagarna har varit väldigt tuff och jobbig. Förutom foten och knät så börjar jag bli riktigt frustrerad på den här situationen, samt att jag inte riktigt börjar känna mig som mig själv. Det är både kring allt med Coronaviruset tillsammans med min situation kring framförallt foten och sen även knät. Jag är frustrerad över att foten inte blir något som helst bättre och det har gått HELA 2 MÅNADER (!!?) utan någon förändring. Det känns bara sjukt.

Det som är jobbigt är att ingen vet hur vi ska få det att bli bättre. Jag är typ fast i det här känns det som, och att jag kommer få ha det såhär och vara liggandes i en säng ända tills det här med Corona har lugnat sig.

Jag hade skrivit det här inlägget igår kväll där jag trodde att jag hade publicerat det, men tydligen blev det inte de och allt jag hade skrivit försvann. Men här kommer ett snarlika inlägg.

Just nu ligger jag och vilar lite inför att jag ska åka till sjukhuset. Jag ska efter många om och men få träffa en ortopedläkare för att få kolla foten. Min smärtsjuksköterska kommer också vara med, vilket känns väldigt skönt. Det är knäspecialisten jag ska träffa, så han kommer säkert kolla knät nu på samma gång. Det känns i alla fall himla bra, och att de löste sig så jag får träffa honom trots allt kring coronaviruset. För dem har fixat så jag ska få träffa ortopeden på smärtenheten, vilket gör att jag inte behöver gå igenom hela sjukhuset. Så läkaren kommer dit istället.

Jag ska dit nu efter lunch, så det ska bli spännande att se vad det här besöket kommer ge och vad vi kommer komma fram till. Men hoppas ni får en bra fredag, samt helg så hörs vi vidare. KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229