Full rulle & firande i Hudiksvall

Hallå fina ni!

Jag ber om ursäkt för den dålig uppdateringen nu dem senaste dagarna. Det har varit rätt mycket nu dem senaste dagarna och under helgen. För det första var jag till sjukhuset på olika sjukhusbesök varenda dag förra veckan. Fram till i onsdags har jag skrivit om i tidigare inlägg, men i torsdags var jag bl.a. till min arbetsterapeut och fysioterapeut, och i fredags var jag till min reumatolog igen och fick fler kortisonsprutor. Jag tänkte skriva om dem besöken i ett eget inlägg. Men som ni förstår så började jag helgen med lite kortisonsprutor som jag fick i fredags förmiddag. Sen mot kvällen var jag och hämtade Andreas vid stationen. Han har varit här över helgen. Det har varit riktigt roligt och mysigt att ha haft honom här. Alltid så roligt när han är det. Under lördagen var vi först en sväng till XXL och Arken Zoo i Valbo och gjorde lite småärenden som vi hade. Sen efter lunch den dagen så var vi till Hudiksvall. Vi var till min mormor och morfar och hälsade på. Det var väldigt trevligt. Det var jag och Andreas, Anna och hennes kille Victor, samt mamma och pappa. Morfar fyllde år och mormor hade precis nyligen fyllt så vi var där och firade dem. Det var väldigt trevligt och roligt att vara där, och vi fick jättegod mat och fika. Så det blev helt klart en riktigt bra lördag. För mig var det även flera år sedan jag var upp i deras lägenhet. Det har varit så svårt för mig att komma upp i den sedan jag blev så mycket sämre i bl.a. bålen (magen, ryggen) för några år sedan.Därför var det lite extra roligt att jag nu lyckades ta mig upp dit.
Söndagen började med att skjutsa in Andreas till stan efter frukost för han skulle på ett spinningpass där innan han skulle åka hem. Sen efter det fixade jag med lite småfix som behövde göras, städade lite och sen var jag extremt trött efter lördagen. Sen hade jag extra ont i kroppen under söndagen så då blev det en del vila med. Jag tror jag var extremt trött och så i söndags pga att jag hade fått kortisonsprutorna i fredags tillsammans med att det blev en hel del sittande i lördags. Sen blir man ju väldigt trött av att ha extra ont med, så det var nog inte så konstigt. Sen sov jag även dåligt där natten till söndag pga ryggen, så allt var nog som sagt en kombo av allt tillsammans. Därför fick det bli en rätt slapp och lugn eftermiddag/kväll i söndags för återhämtning. Jag håller på och försöker bli bättre på det. Att försöka lyssna på kroppen när den behöver vila även om det inte alltid är så lätt. Men jag märker att jag MÅSTE, annars fungerar ingenting som det ska. Så det är verkligen någonting jag försöker jobba på. Jag har i alla fall haft en väldigt bra helg. En av dem bättre måste jag säga. Hoppas ni med hade det. Kram Elin.

Gillar

Kommentarer

Anita,
Jättefint inlägg på bloggen. Roligt att Ni trivdes. Det var en trevlig dag med mycket skratt och jätteroligt, att Du var med Elin.
elinhellgren.se
Elin Hellgren
,
Tack! Ja jag kan bara hålla med, roligt att ni också tyckte det!
IP: 82.99.3.229