Fullspäckad måndag

Idag har det varit en fullspäckad dag. Just nu ligger jag i sängen efter en lång dag. På förmiddagen var jag först till Valbo köpcentrum för att lämna tillbaka glasögonbågarna jag hade lånat hem över helgen. När jag var klar där så gjorde jag några fler ärende i andra butiker innan vi åkte hem och gjorde lunch.

Efter lunchen blev det lite vila för min del, samla krafterna innan vi skulle vidare till assistansbolaget jag har för möte. Det gick bra, och det var skönt att det inte tog alltför lång tid så vi inte blev så sena hem. För jag hade väldigt ont i ryggen när vi kom hem, så då var det bara att fixa middagen lite fort (som tur var hade jag matlåda) och sen fick jag lägga mig och sträcka på ryggen. Det var väldigt skönt för det har blivit mycket sittande idag. Sen var jag även väldigt trött, så det blev lite vila och läsning i soffan under kvällen, samt lite tevetittande med.

Sen måste jag rekommendera er att läsa en bok jag börjat läsa, eller jag har kommit halvvägs i den nu. Hjärnstark heter den av Anders Hansen och den handlar om vad viktigt det är med träning för att vi ska må bra. Vilken stor betydelse och positiv påverkan det kan ha på kroppen och framförallt psyket.
Den är i alla fall grymt intressant och väldigt lättläst så den tycker jag absolut ni ska läsa. Jag blev själv tipsad om den, och tänkte att jag nog inte skulle orka läsa den. Men så läste jag några sidor och blev lite fast. Det var i alla fall så att jag absolut ville läsa vidare, för det står mycket om fakta och olika undersökningar som gjorts, så den är väldigt intressant och helt klart värd att läsa!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229