Fullspäckade dagar

Hej bästa!

Hoppas det är bra med er, med mig är det helt okej. Jag har känt mig riktigt bra den här veckan förutom idag. Idag har jag känt mig väldigt seg och trött, samt haft lite mer ont allmänt i kroppen.

Den senaste veckan har det varit väldigt fullspäckat med saker jag har haft för mig. Mest roliga saker. Det har varit alltifrån att fixa färdigt i det mesta kring köket, till att det har gått bra med träningen. I köket har det varit mycket jobb den senaste tiden med att få ihop skåpen, montera ihop dem, hitta en bänkskiva jag gillar (och finns hemma) och få dit dem osv. Det har inte varit "bara" om man säger så att få ihop det, även om man från början ofta tror det. Utan det är ofta betydligt mer jobb än vad man tror, även om det har gått bra. Men nu är vi verkligen nära målet. Allt är i princip klart nu förutom listen längst ner mot golvet. Det sista gjorde pappa klart ikväll om man bortser från listen.

Jag är i alla fall himla nöjd. Det blev verkligen så bra och precis som jag hade tänkt mig. Jag ska fixa en bild så ni också får se hur det blev.

Men i och med att jag fick så mycket mer förvaring nu i köket så har vi de senaste dagarna flyttat om bland skåp och lådor i hela hemmet känns det som. Till så som jag på ett ungefär vill ha det. Jag provar mig fram lite. Sen har jag även passat på att rensa bort lite saker på samma gång, och sorterat bland massor med papper och satt in dem i pärmar osv. Men det var faktiskt himla skönt.

Sen har jag även tränat, bakat, bada Harry, ringt en hel del samtal, fixat med lite plantor m.m. Det har varit fullt upp kan jag lova och det var längesen jag ändå har känt att jag har haft såhär mycket motivation och energi till att hålla på. Och det har varit skönt! Dock har jag också känt att det har börjat sina lite dem senaste dagarna på framförallt energin, och känt mig mer och mer seg och trög i kroppen. Något som känns mindre roligt, eftersom jag är lite orolig kring hur kroppen kommer ta det nu när jag har sänkt min bromsmedicin. Men det visar sig. Jag försöker inte tänka på det alltför mycket, även om jag känner att det är något som sakta börjar hända i kroppen. Sen vet jag inte riktigt vad än. Det får som sagt visa sig. Det behöver ju inte heller ha något att göra med just det. Det kan ju kanske bara vara en reaktion på träningen också, med tanke på att jag har lagt om den lite de senaste två veckorna. Men som sagt, det får visa sig.

Ni kan se lite bilder ifrån min insta story från dem senaste dagarna här nedanför.

Jag har i alla fall haft en bra fredag även om jag inte känt mig på topp i kroppen. Det har varit en rolig och produktiv dag. Något jag tycker är väldigt skönt nu när allt är klart som jag hade som mål att få gjort. Men det är skönt att känna att man har gjort någonting bra.

Jag hoppas ni med har haft en bra fredag, och har en bra helg framför er! KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229