Fullt upp hemma

Igår hade jag en hemmadag. Hemmadag men inte så lugn. Det har faktiskt varit rätt fullt upp. Efter att jag hade ätit frukost och gjort mig i ordning så tränade jag mina övningar och cyklade på motionscykeln. Det gick bra.
Sen började jag rensa en hel del papper som skulle sorteras och sättas in i pärmar så det skulle bli lite ordning bland det. Det tog faktist betydligt längre tid än vad jag trodde det skulle göra, så vi fick göra ett avbrott för att göra lite lunch. Det blev även att min Endokrinläkare ringde för vi hade en telefontid strax efter kl.11, så då pratade jag en stund med han också.

Sen efter det gjorde Elin (min asssitent och vän) i ordning lite inför att vi skulle baka havrekex, så undertiden låg jag raklång i soffan och försökte sträcka ut ryggen efter lunch så gjorde hon det. Därefter fick vi vänta lite medan degen skulle svalna, sen blev det bakning. Dem kexen är verkligen jättegoda och grymt lätt att göra så dem skulle jag kunna skriva ut här till er så kan ni också kan testa baka dem! För dem är väldigt enkel att göra och dem blir grymt goda! Jag tror det var fjärde gången jag bakade dem nu, så de är inte så svåra och det är skapligt vanliga ingredienser som man kanske oftast har hemma.

Men sen efter bakningen rensade vi bland papperna igen. Det var grymt mycket papper, så det var skönt att ta tag i det så jag fick lite ordning på det. Mamma kom också förbi en sväng och försökte hjälpa mig, eller komma med råd om vilka glasögon jag ska välja. För jag har eller hade så svårt att bestämma mig. Men som det känns nu så har jag i alla fall bestämt mig och ändrat mig. Jag kommer nog välja dem jag hittade allra först, för det kändes väldigt bra och de var dem första jag kände att jag skulle kunna välja. Så det kommer nog bli bra! Jag hoppas det i alla fall, annars får jag väl i värsta fall byta dem, för jag tror dem hade öppet köp eller prova på i ett visst antal dagar och om det inte känns bra under den tiden så får man byta. Så det är bra!

Resten av dagen hände det inte så jättemycket. Vi fortsatte med att rensa klart papperna och sen blev det dags att göra middag, och därefter fixade vi med någonting men det har helt blåst bort vad det var, och sen var det helt plötligt kväller. Dagen gick verkligen fort på ett sätt samtidigt som den kändes lite lång stundvis. Men det var ändå en bra dag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229