Gamla foton

Hejsan fina ni!

Hoppas det är bra med er! Med mig tycker jag det ändå är rätt bra. Jag har bara haft det lite jobbigt nu igen med abstinensen. Eller bara och bara, det är jobbigt. Men det var ändå inte förrän igår som det började komma mer och mer. Jag gjorde min sista nedtrappning nu på metadonet i söndags kväll, så några dagar har det ändå gått så det är inte så konstigt att jag mår som jag gör. Sen kommer jag inte ha blivit helt fri från den än, för vi ska nu börja trappa ner lite på en annan medicin vid nästa nedtrappningstillfälle som jag har var 14 dag.

Sen är det hanterbart, men det är ändå jobbigt att gå och må lite smått illa, är darrig, samt kallsvettig om vart annat m.m. Men det var inte förrän igår jag började känna det mer och mer, och det är säkert mycket tack vare att jag fick akupunktur igår. För det brukar hjälpa bra på illamåendet.

I helgen började Anna rensa en hel del på vinden som är ovanpå där hon. För hon bor som i en minilägenhet som ligger i anslutning till mina föräldrars garage på deras innergård kan man säga. Men nu börjar de ha lite planer på att göra något där på vinden, så då har Anna börjar rensa där. Så i helgen tog de ner jättemycket saker därifrån och ställde i garaget, för som det är nu kommer man upp på vinden via en lucka med stege som man fäller ner i garaget. Så det finns ingen annan trappa eller så att ta sig upp dit på.

Men då hittade vi i alla fall en hel del gamla foton från när jag och Anna var små, gamla skolfoton på pappa och från olika högtider när vi var liten plus en hel del mer. Men det var i alla fall väldigt roligt att se. Det känns precis som att man spolas tillbaka i tiden lite. Så det var väldigt roligt att se och titta på. Man får som lite nostalgi, och det är typ som något man kan riktigt fastna i och bara sitta och titta bland. Väldigt roligt var det att se i alla fall. Egentligen borde man skanna in dem eller något så man har dem kvar ifall någonting skulle hända, plus att allt är så mycket mer datastyrt eller hur man ska säga. Vi sparar ju det mesta där nuförtiden, så det borde man bli bättre på. Innan det är försent.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229