Ganska intensiv vecka - Mycket väntan

Under den här veckan har det hänt ganska mycket. Jag var bl.a. på sjukhuset igår (torsdag) och det var en riktigt lång dag. Jag kan nog inte uttrycka mig över hur trött jag är på sjukresor och färdtjänst. Det ska ta sådan tid och det är drygt att hela tiden behöva vänta även fast man har en bokad tid, och sen att spontaniteten försvinner typ helt eftersom man måste planera allt i minsta detalj (till och med hur länge jag ska vara på ställena). Så igår var jag väldigt sugen på att köpa egen bil kan jag meddela. Igår t.ex. då var jag tvungen att åka kl.11 fast jag inte hade tid på sjukhuset förren kl.13. Det var drygt. Speciellt eftersom det bara tar ca 15min att åka dit. Så då hade nästan två hela timmar till att inte göra någonting.

Annars under veckan så har jag varit o handlat, ritat lite, varit ute och haft introduktion med en ny assistent, så det känns skönt att det nu är klart. Det har gått jättebra, så det är härligt. Nu är hon klar och reda för att kunna jobba.

Sen har jag varit på sjukhuset och tränat hos fysioterapeuten. Det har gått bra det med. Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer