Gårdagens hemfärd - Umeå Gävle

Innan vi började bege oss hemåt igår så blev det inte att vi hann med så mycket annat än att packa ihop alla våra saker, göra oss i ordning och sen bar det av hemåt tillbaka till Gävle. Det var rätt lugnt med bilar och trafik, men när vi närmade oss E-center och Söderhamn så var det en sån lång kö. Bilarna stod typ stilla eller rörde sig i snigelfart. Usch, de gillade jag/vi inte. För de kändes nästan som att man satt fast eller att det typ skulle bli klaustrofobiskt. Jag brukar inte påverkas så mycket av det, men det var inte roligt.

Men då hade vi i alla fall en sådan tur att vi nästan i sista sekund hann komma av på en avfart så vi kunde sväng av och åka gammelvägen hem från Söderhamn mot Axmar, och sen vidare därifrån hem. För det var bara tur att vi hann ringa Agnes pappa och fråga om det gick. Men bara vi hade sväng av på den äldre vägen så flöt trafiken på riktigt bra. Så det var skönt!

Hela resan tycker jag gick riktigt bra! Jag tycker det var en sån härlig känsla att jag/vi klarade av det här och att bilresan och hela resan blev av och gick så bra. För det visar ju bara att det går, och det behövde jag se! Sen hade vi tur att det inte var så mycket bilar den allra största tiden vi åkte, både dit och på hemresan. Och sen hade vi bullat upp med kuddar och filtar så jag skulle sitta bra. Så det var skönt och värt mycket! Sen hade vi också tur att tiden gick väldigt fort både dit och hem. Så det var skönt, för annars kan det bli riktigt drygt! För det kändes inte alls som att det var så många timmar som det egentligen var vi åkte. Det blev med andra ord en lyckad resa som jag sent kommer glömma!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229