Gårdagens kortisoninjektioner

Igår ringde jag till reuma på morgonen för att boka tid för att få kortisoninjektioner som vi kom överens om i onsdags om jag fortfarande skulle behöva det.

Jag var dit före lunch igår och fick 7st kortisonsprutor. Jag fick 4st i tålederna på höger fot (alla förutom lilltån), 2st i ländryggen (SI-lederna/bäckenet) och en i bröstkorgen/revbensfäste. Den här gången fick jag lustgas undertiden jag fick sprutorna. Jag brukar kunna klara mig utan det och ta sprutorna ändå, men inte den här gången. Just när det gäller foten och sprutor där så säger jag nej för jag är så extremt känslig där. Så det gör jag inte, och speciellt inte när det är flera ställen som ska sprutas. För ärligt talat så är det inte bara, och inte när man har gått och haft ont länge. För då är det extra irriterat där dessutom.

Det gick i alla fall bra att få sprutorna förutom att det gjorde riktigt ont. Speciellt vid ryggen. Jag trodde tårna ändå skulle vara värst, även fast dem inte var så "bara" dem heller, men ryggen var riktigt jobbig. Men där har jag haft ont väldigt länge också, så de kanske var en anledning. Men nu är dem tagna i alla fall, så det kan bara bli bättre.

Nu hoppas jag att jag ska bli så bra jag bara kan tills jag åker till Anna i Umeå nästa vecka. Men det ska jag nog hinna bli, så de värsta lägger sig tills dess. Jag hoppas på det i alla fall. Men jag har några dagar till att ladda upp inför det i alla fall, så det är bra.

Men som ni säkert kan förstå så har det varit en väldigt lugn dag för mig. Jag har haft så himla ont framförallt i ryggen så jag har varit så still jag bara kan va för att det ska göra så lite ont som möjligt. Troligtvis är det nog rätt lika imorgon, men jag hoppas att det har lagt sig lite så det känns lite bättre. Men det visar sig, jag håller tummarna för att det ska vara bättre.

En hel del mys med Harry blev det idag med. Det var precis som att han kände på sig att jag inte mådde bra för han låg bredvid mig och sov/var i närheten hela tiden.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229