Gårdagens möbelmontering - Före/Efter

Igår under eftermiddagen/tidiga kvällen så var Agnes så duktig och hjälpte mig med att montera ihop möblerna jag köpte i måndags. Det är skåpen jag ska ha under teven. Hon var en riktig hejare på det måste jag säga, så det gick ganska fort.
Det tycker det blev över förväntan. Riktigt nöjd blev jag, så det är roligt när det blir åt det hållet. Så nu börjar det äntligen bli klar möblerat känns det som. Det är några saker som ska sättas upp på väggen bredvid teven har jag tänkt, men annars känns det rätt klart. Sen känns det så mycket större och ljusare på något vis sen jag flyttade soffan och så, för nu använder jag ju hela utrymmet (vardagsrummet) än kanske 1-2 tredjedelar av rummet som jag gjorde tidigare. Sen tycker jag nog att jag valde rätt med att ha vita skåp istället för någon annan färg. För det ljusar upp rummet lite med tanke på att det är rätt lågt i tak just den här delen.

Nu är det bara lite småfix kvar med att lägga in saker i skåpen och få ordning. Men det känns bra. Äntligen har jag någonstans att göra av sakerna, vilket känns riktigt skönt att kunna få undan det.

Ni får en snabb bild från igår här nedanför, jag ska försöka fixa bättre bilder sen när allt är helt klart så ni får se.

Före

Efter

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229