Gårdagens sjukhus/HC besök

​Idag efter lunch var jag till sjukhuset för att träffa min smärtsjuksköterska på smärt. Jag fick akupunktur igen. Det gick bra. Men sen nu kommer det dröja till nästa gång, för min smärtsjuksköterska ska vara bortrest i två veckor framöver. Men det gick bra att få akupunkturen idag i alla fall.

Sen direkt efter det var jag till hälsocentralen för att träffa en läkare som skulle bedöma mitt födelsemärke på huvudet. Det var nog ett av dem snabbaste besöken jag har varit på, någonsin. Det var i stort sett bara in och ut. Men det gick bra. Hon tyckte inte det behövdes tas bort, så det var skönt.

Därefter åkte jag och hämtade ut ett paket och passade även på att handla lite. Det mest nödvändigaste. Så det var skönt att få det gjort också, sen fick jag äntligen åka hem. 

Det var skönt, så jag kunde få vila lite. För jag har haft mer ont i kroppen idag. Knät har bl.a. bara blivit sämre. Jag försökte cykla lite på motionscykeln som jag har, men det gick inge bra. Jag klarade 2min sen gjorde det för ont. Men det är kanske inte så konstigt om jag inte klara längre med tanke på att jag knappt kan stödja på benet. Det läskiga tycker jag bara är att det har gått så fort. Bara från igår till idag, och då känner jag också att det är pågång på fler ställen som bara väntar på att bryta ut. 

Men det ända jag kan göra är att ta en dag i taget, och ta det som det kommer.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229