Gårdagens träning = rolig träning

Vilken förändring det var igår. Igår när jag tränade hos min fysioterapeut på sjukhuset så testade vi lite nya grejer. Vi testade bl.a. att skaka mer på linerna undertiden jag tränade i Redcorden och att jag fick testa en ny övning på mage. Man skakar på linerna för att det ska bli extra ostadigt, och då gör det att hjärnan måste reagera mer med att "styra upp"och ge mer signaler till att "ordna upp" situationen kan man säga. Och det fungerade faktiskt. Det var rätt tydligt faktiskt.

Jag blev glatt överraskad måste jag säga, så det var roligt. Sen gjorde vi en övning då vi fokuserade mer på mitt svaga ben, det högra. Och då undertiden jag gjorde en övning, t.ex. då jag fick ha en kudde under knät när jag låg på rygg också skulle jag då strecka ut benet rakt. Det orkar jag inte med högerbenet själv, men då typ "kittlade"/pillade, tryckte, krama och rörde hon på lårmuskelns framsida hela tiden undertiden jag gjorde övningen, och då fick jag mer kraft i muskeln och klarade av o göra övningen lite längre. Det var riktigt häftigt att se. För det var verkligen som att signalerna gick fram på ett annat sätt. I alla fall i lårmuskeln.

Så igår var det ett riktigt roligt träningspass. Det är roligt att prova på nya saker, och speciellt när man ser någon skillnad. Sen gäller det bara att fortsätta o nöta, så får man sen längre fram kanske kan se någon förändring. Förhoppningsvis i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229