Gavle Design - Presenttips!

Jag har inte pratat så jättemycket om det, men som ni vet så har ju jag ett intresse för både ritning och heminredning. Mitt ritintresse började när jag låg så mycket på sjukhus för några år sedan. Det var mest för att ha någonting att sysselsätta mig med, eftersom det inte är det roligaste att ligga på sjukhuset. Så när ork fanns försökte jag "roa" mig med det.
Sen tycker jag också det är väldigt roligt med heminredning. Det intresset har kommit alltmer sedan jag flyttade hemifrån och hade ett eget boende att inreda precis som jag ville att det skulle se ut, och där började det.

Så båda dem intressena har följt med även efter den långa sjukhustiden, och när fingrarna har klarat av det så har jag ritat i den mån jag kunnat och orkat. Ni kan se några av mina bilder jag ritat på Instagram på @elinh.arts, men sen nu i vår så startades Gavle Design. En webshop där det endast är produkter gjorda med mina motiv som säljs, som jag har ritat. Det är motiv som är gjorda flera år tillbaka till bara alldeles nyligen.
Det är allt från en bricka i alla regnbågens färger eller över Sverige (se den på bilden), till en tavla på Buddha eller en Zebra.

Gå gärna in och kolla på gavledesign.se. Dessutom har dem just nu ett erbjudande på 15% rabatt på alla deras produkter fram till den 17/6. Ange bara koden: present15 i kassan för att den ska gälla. Det är ju perfekt nu till alla presenttider som kommer nu framöver som bröllop, student, födelsedagar m.m.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229