Gävlebocken invigningen

Gokväll fina ni!

Hoppas ni alla hade en bra första advent i söndags. Det hade jag. Det var en väldigt fullspäckad dag måste jag säga för våran del. Vi var nämligen med Gavle Design i Gävle och stod på Gävlebocken invigningen. Det var jag, mamma, Anna, Tomina, Nathalie, och sen hjälpte även pappa till när vi skulle bygga upp och ta ner bordet/ståndet. Så det var många inblandade i det här, men det var roligt.

Hela dagen gick över förväntan. Jag och mamma var rätt oroliga där på lördagen inför det, eftersom både hon och jag får väldigt ont i kroppen av kylan. Men som sagt, det gick ändå bättre än vad vi trodde med det. Även fast jag har mått väldigt dåligt efter helgen. Däremot var nog min räddning att vi kom på att ta med en elfilt som jag kunde ha på benen för att hålla värmen skapligt. För utan den vet jag inte om det hade gått så bra.
Men det var roligt. Roligt att höra folk som gillade det vi gör, som kom förbi och sa hej och som köpte våra produkter. Sen var det ju såklart roligt att se själva invigningen med. Det var både riddarspel, uppträdanden av bl.a. Charlotte Perrelli och förra årets idolvinnare William Segerdahl m.m.

Jag hade aldrig varit på en invigning förut, men det var roligt att se den med. Vi hade ju riktigt bra utsikt mot både Gävlebocken och stora scenen från där vi stod.

Var det några av er som också var där och kikade? Ni kanske såg oss där? Kram Elin

Gillar

Kommentarer

Vickan93
Vickan93,
Det låter mysigt. jag har inte heller varit på invigningen, det för jag göra nästa år tror jag 👍
nouw.com/vickan93
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja gör det! För de var det 😊👍🏼
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229