Glad Lucia

Hej fina ni!

Glad Lucia på er! Hoppas ni har haft en mysig dag. Ärligt talat så är nog det här första året som jag knappt har haft någon luciakänsla överhuvudtaget. Vi har inte ens haft luciafika som vi annars brukar ha vi familjen. Men idag blev det inget sånt, men de blir säkert lite familjefika i helgen istället. Det är så mysigt. Jag är verkligen så glad över att jag bor så pass nära min familj och att vi har sån bra kontakt och relation med varandra som vi har. Det är guld värt!

Men jag hoppas som sagt att ni har haft en bra dag. Det har jag haft även om det har varit rätt fullt upp idag med. Men det ska bli skönt med lite helg nu. Det har blivit tidiga mornar/förmiddagar flera dagar på rad nu då jag ska direkt till sjukhuset på olika besök och ärenden. Idag var jag bl.a. till min reumatolog, men jag tänkte skriva om det besöket i ett eget inlägg.

Har ni något roligt ni ska hitta på i helgen? Jag ska bl.a. vara med Anna imorgon och sen ska vi få besök av Elin och Agnes på eftermiddagen. Det ska bli himla mysigt, så det ser jag fram emot. Annars vet jag inte riktigt.
Jag ska nog försöka få mamma att hjälpa mig att klippa håret, för det behövs fräschas på lite nu. Så det vore skönt om jag kunde få det fixat i helgen och inför att jul närmar sig. KRAM

Gillar

Kommentarer