God jul

Godmorgon till er allesammans och god jul!

Hoppas ni alla hade en mysig gårdagskväll! Det hade jag. Jag var med min familj samt att farmor och farfar var med. Vi åt tacos ihop och umgicks och hade det trevligt framför uppesittarkvällen och spelade Bingolotto. Dock gick det inte så bra för oss på bingon.. Inte för någon av oss, men det är som det är. Roligt ändå att göra någonting ihop och bara umgås. Det är ju lite de allt med julen handlar om, att umgås, träffas och äta god mat. Sen var det ju en väldigt stor del det här med julklappar och så när man växte upp och om det är barn i ens omgivning, men nu har vi alla växt upp och blivit så vuxna så i år har vi faktiskt bara bestämt att vi ska ha julklappsspel. Det känns bra tycker jag, för det har verkligen blivit lite av en hysteri det där, och en stress skulle jag säga med julklappar till alla. Även om det också hör till på ett sätt. Men i år valde vi i alla fall att dra ner på det, eftersom vi både känner att det inte är lika viktigt med julklappar längre och pga att vi alla har haft rätt mycket och stressigt den sista tiden. Så för att det inte skulle bli en jobbig grej av alltihopa så valde vi att göra så. Sen kommer det säkert bli annorlunda den dagen det börjar komma fler barn i ens omgivning igen, eftersom det är lite halva grejen med julen och att jultomten kommer. Men det tar vi då. Nu är nu.

Jag vaknade extremt tidigt imorse. Inte alls roligt. Jag tror det var typ kring halv fyra eller någonting sånt pga att jag hade så himla ont i mitt vänsterknä igen. Så himla tråkigt och sen har jag inte kunnat somna om. Så nu börjar jag faktiskt bli lite less på att ligga här i sängen och försöka somna om och få tiden att gå.. Men det går inte så bra, och inte är det roligt heller. Ärligt tycker jag det är rätt frustrerande att inte kunna somna om. Men tyvärr kan man inte göra så mycket. 

Hoppas ni i alla fall har fått sovit gott inatt, och får en riktigt bra julaftonsmorgon och julafton tillsammans med era nära och kära idag! Jag ska till mamma och pappa för att äta lite julfrukost tillsammans kring kl.08:30. Det är med dem, Anna och sen kommer även farmor och farfar. Det ska bli jättemysigt. Det har blivit lite av en tradition dem senaste åren, så det är roligt att den fortfarande håller i sig. Så god jul än en gång till er! Kram Elin ♡

Här är en liten bild från gårdagskvällen när vi spelade bingo på uppesittarkvällen.

Gillar

Kommentarer