God kväll onsdag!

Hoppas det är bra med er!

Vilken dag jag har haft idag. Full fart från start. Det började med att jag var riktigt stel och seg imorse. Jag förstod inte riktigt varför jag var riktigt så seg och stel förrän Elin berättade att det hade varit -16°C hos henne imorse och att det var ca -10°C nu. Så där fick jag svaret, eftersom jag är väldigt väderkänslig och märker av det tydligt.

Jag fick ta det rätt lugnt på morgonen, men sen skulle jag vara på sjukhuset till kl.11:00. Jag var till fysioterapeuten och tränade. Det gick väldigt bra tycker jag, och det var roligt att det äntligen blev ett pass nu med hon jag ska träffa några gånger här framöver. Så det var roligt.
Efter det skyndade vi oss till Sandviken för jag hade bestämt med mamma att vi skulle äta lunch ihop på en kinarestaurang där. Några av hennes arbetskamrater följde också med så det var roligt.

När vi var färdiga med det åkte vi raka spåret till köpis för att köpa en present till min arbetsterapeuter som ska gå i pension. De skulle ha avtackning av henne idag på eftermiddagen på sjukhuset och min reumatolog ringde mig för några dagar sedan och frågade om jag hade tid och lust att komma. Självklart ville jag det. Jag har haft henne och gått till henne ända sedan jag blev sjuk (vilket är ca 20 år sedan), och hon har varit den ända som verkligen har varit med hela vägen från start. Både genom hel resan från barn till vuxen, och stöd för egentligen hela min familj. Så det var verkligen jätteroligt att dem hade tänkt på mig och frågade om jag ville det!

Så det var jag på efter att vi hade varit och fixat presenten på köpis. Det var inget märkvärdigt så, men vi kände att jag (med familj) ville ge henne någonting som tack för alla dessa år, eftersom hon har varit till sån stor hjälp och funnits där genom allt som hänt längs vägens gång.

Det var verkligen roligt att se att hon blev så glad, och vad fina ord hon fick av alla! Jag är verkligen säker på att hon kommer lämna ifrån sig ett stort tomrum på många olika sätt.
Men vi får önska henne allt gott i framtiden och sen förhoppningsvis stöter vi på varandra någonting!

Gillar

Kommentarer